Új elnök a MODINA Egyesület élén

2021-10-11
A MODINA Egyesület közgyűlése 2021. október 09-én új elnököt választott a szervezet élére. A MODINA Egyesület életét eddig elnökként irányító Filep Irén 2021 szeptemberében jelezte lemondási szándékát az Egyesület vezetői tisztségéről egészségügyi okokból. A korábbi elnök munkáját megköszönve, a közgyűlés Németh Andrea Gabriellát bízta meg az Egyesület munkájának további irányításával.

Az új elnök munkáját a firssen megválasztott/újraválasztott tisztségviselők segítik: Németh Zoltán alelnök-titkár, míg Németh György elnökségi tag - pénztáros funkciókban.

Az Egyesület közgyűlése egyúttal döntött a további tevékenségekről is, és az eddigi tevékenység során összegyűlt szakami tapasztalatok egy egységes szakmai programban történő szintetizálást tervezt el, amely az eddig alkalmazott személyiséselemzési, személyiségfejlesztési, stersszkezelési és tanulást segítő technikák egyetelen komplex fejlesztési programmá történő "összegyúrását" eredményezik.

A komplex program véglegesítése folyamatban van, amint összeáll a módszertan és a szakértői gárda, lehetőség szerint azonnal megkezdjük a program kísérleti alkalmazását, hogy az eslő tapasztalatok alapján tovább fejleszthessük, tökéletesíthessük ezt a komplex programot.